Сватба със Сватбата.ИНФО

Ресторанти и Заведения за Сватба

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

Ресторант Александър - ресторант за сватба

Ресторант Александър - ресторант за сватба

Какво предлагаме Галерия Рекламно видео

София

Адрес: ул.

Тел. 02 987 81 28, 0878 815 818

http://www.restaurantalexander.com

Какво предлагаме

 

Сватба Ресторанти и заведения

 

Заповядайте в ресторант Александър: ресторант сръбска скара

Автентична скара от целия балкански полуостров. Място за вашия делови обяд или вечеря, вашето тържество или семейна среща. Класиката от българската, сръбската и гръцката кухня са тук.

Малко ресторанти в София могат да се похвалят с всепризната и отлична сръбска скара, събираща почитатели от цяла България. Ресторант Александър разполага с богато меню от балкански специалитети, морски деликатеси и десерти. Всичко това съчетано с приятна обстановка, топла атмосфера и разбира се качествено обслужване.

Ресторантът в София е известен и с организирането на сватби и други частни мероприятия – фирмени партита, рожденни дни, юбилеи... Това е отлично място за провеждането на сватбени тържества. Ресторант Александър е просторен и уютен, разполага със 150 места на закрито, DJ програма (по желание на клиента) и интересни предложения за украсата на вашата сватба. Ще бъдете приятно изненадани от перфектната организация и вкусните ястия, по оригинални сръбски рецепти.

Ако търсите нещо оригинално и интересно за вашата сватба, специалитети от двора на гръцката и сръбската кухня ще Ви посрещнат ...

Рекламно видео

Изтегли това видео