Сватба със Сватбата.ИНФО

Новини

NEW WEDDING EXPOSITION 2013 - гр. Плевен

NEW WEDDING EXPOSITION 2013 - гр. Плевен
    Най-новото изложение в сватбеният бранш ще се проведе в град Плевен на...

Избор на сватбена прическа

Избор на сватбена прическа
  Как да изберем сватбена прическа ? Как да изглеждаме добре на най – въ...

Покана за участие в дискусия

Покана за участие в дискусия
УВАЖАЕМИ МЛАДОЖЕНЦИ, УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОТ СВАТБЕНАТА ИНДУСТРИЯ, През пролетта на 2010 г....

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг се ожени

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг се ожени
Щастливите младоженци - Присила Чан и Марк Зукърбърг.       &nb...

11 двойки отпразнуваха златна сватба

11 двойки отпразнуваха златна сватба
Рецептата за дълъг брачен живот е разбирателството, твърдят възрастните двойки.  ...

Шефът на "Формула 1" в шок от скъпата сватба на щерката си

Шефът на
Снимка:  Ройтерс Лондон. Повече от 19 милиона долара струва сватбата на 22-...

Сватба на 11.11.2011 в 11.11 ч.? Помислете пак!

Сватба на 11.11.2011 в 11.11 ч.? Помислете пак!
Светлана Тилкова - Алена, сп. "Кармичният кръг"   Датата и особено ...

Сватбените тънкости от десет места по света

Сватбените тънкости от десет места по света
Сватбите във всяка страна си приличат по много неща, но традициите в различните култу...

Покана за участие в дискусия

УВАЖАЕМИ МЛАДОЖЕНЦИ,
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОТ СВАТБЕНАТА ИНДУСТРИЯ,

През пролетта на 2010 г. Филмова къща „Виктор Попов” стартира своя най-крупен проект – създаване на Първата сватбена интернет телевизия в България, www.svatbatv.com.
Мисията на новата медия бе да утвърждава изконните човешки ценности Любов, Брак, Семейство, Деца; да възпитава Човеколюбие, Честност, Трудолюбие, Доброта,   Смирение, Щедрост, Любов към Истината, Стремеж към Духовно, Умствено, Емоционално и Физическо самоусъвършенстване; да пробуди действената природа на Зрителя, като го насърчи да твори и го превърне от пасивен наблюдател в Съавтор и Главно действащо лице; да създаде нова, свободна и хуманистична медия, в центъра на която ще бъде Човекът, разглеждан с енергията на Доброто и Позитивното.
Целите, които поставихме пред Сватба ТВ бяха да популяризира философията, както и да създава образците на новото художествено направление във филмовото изкуство - Семейното кино; да бъде еталон в жанра на Художествения сватбен филм; да предоставя възможности за творчески изяви на своите зрители; да подпомага младоженците в организацията на сватбеното тържество, като им предоставя достоверна, изчерпателна, систематизирана и лесно достъпна информация, както и полезни съвети,  направени от професионалисти.
За две години ние успяхме да положим основите на новата медия, като изградихме уникален сайт, радващ се на изключителен зрителски интерес, съдържащ над 600 видеоматериала, клипове и откъси от сватбени тържества и семейни празници, полезна информация, практически съвети от професионалисти към младоженците, новини, промоции, четива за душата, сърцето и ума и т.н.
Впечатляваща е популярността на Сватба ТВ сред младоженците. Последното ни проучване, проведено по време на тазгодишното сватбено изложение„Grand Wedding Show” в София, показа, че 80 – 90 % от тях знаят за нея и са посещавали сайта, а 100 % от всички младоженци, посетили Сватба ТВ, изказаха ярко изразено одобрение.
За съжаление в процеса на работа се появиха непреодолими технически проблеми във функционирането на сайта, които възпрепятстваха осъществяването на много от нашите идеи.
Студиото, което бяхме изградили в предишния офис, така и не заработи, защото по независещи от нас причини трябваше да освободим наетите помещения.
И на последно място, поради прекомерната ни ангажираност, времето, което успявахме да отделим за телевизията беше недостатъчно.
Но трудностите са затова, за да бъдат преодолявани и да ни правят по-силни.
Започнахме работа по създаването на нов сайт на Сватба ТВ, с още по-добра визия, ново лого и значително подобрена функционалност.
В новия ни просторен офис от 160 кв.м., обособихме пространство от около 60 кв.м., където изграждаме студиото на Сватба ТВ, което ще бъде готово още в средата на месец октомври 2012 г.
В момента работим много интензивно по създаването на нова програмна и маркетингова концепция, включваща нови рубрики и предавания, реализация на истинско реалити шоу, иновативни начини за презентации на производителите от сватбената индустрия, гарантиращи максимална ефективност на посланията, провокативни теми за дискусии, осигуряване гостуването на изключително интересни личности в студиото, изненадващи посещения на неподозирани места, неочаквани интервюта, сватбена арт секция, мода и т.н. и т.н.

УВАЖАЕМИ МЛАДОЖЕНЦИ,
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОТ СВАТБЕНАТА ИНДУСТРИЯ,

НИЕ, ЕКИПЪТ НА ФИЛМОВА КЪЩА „ВИКТОР ПОПОВ” ЗАЯВЯВАМЕ ЯСНО И ОТКРИТО:
НИЕ СЪЗДАДОХМЕ СВАТБА ТВ ЗА ВАС!
ИСКРЕНО ЖЕЛАЕМ ТЯ ДА БЪДЕ МАКСИМАЛНО ПОЛЕЗНА, АТРАКТИВНА И ЕФЕКТИВНА!
ИСКРЕНО ЖЕЛАЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ В МАКСИМАЛНА СТЕПЕН ВАШИТЕ ПОТРЕБНОСТИ И ЖЕЛАНИЯ!
ИСКРЕНО ЖЕЛАЕМ ДА ПРЕВЪРНЕМ СВАТБА ТВ В КРАСИВ И СИГУРЕН МОСТ МЕЖДУ МЛАДОЖЕНЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ!

Водени от тези разбирания, се обръщаме към Вас с покана за участие в дискусия на тема „От каква сватбена телевизия имаме нужда днес?”.
В момента, когато подготвяме следващия сезон на Сватба ТВ, за нас ще бъде от изключителна полза да се запознаем с Вашето мнение по темата, както и по свързани с нея въпроси като:
•    Какви предавания искаме да гледаме?
•    Бихме ли участвали в реалити формати?
•    Склонни ли сме да споделим с широката публика щастливите мигове от нашето сватбено или друг вид семейно тържество?
•    Привлича ли ни възможността да не бъдем само пасивни наблюдатели на конвенционални предавания, ами да станем Действащи лица, Герои и Съавтори в нещо истинско и живо?
•    Готови ли сме да говорим болезнено откровено за трудностите и предизвикателствата на семейния живот, да споделим личния си опит и истини, да разкажем за проблеми, които са ни сполетели и как сме се справили с тях?
•    От какъв вид предавания и възможности за реклама се нуждаят производителите, за да представят своите стоки и услуги по най-добрия начин?
•    Трябва ли да има теми табу в сватбената телевизия, или обратно, не трябва да има забранени територии, а свобода да се говори за всичко?
•    Трябва ли сватбената телевизия да се фокусира единствено върху темата „Сватба – подготовка, организация и провеждане” или трябва значително да разшири тематичния си обхват, като интерпретира голямата тема „Семейство – отношения деца – родители, възпитание, дом, здраве и т.н.
•    Необходимо ли е в сайта на сватбената телевизия да има отделна секция „Форум” или мислите, че не е нужно?

Считаме, че дискусията би била по-ползотворна, ако я проведем в два дни, като най-напред се срещнем с младоженците, а после, с колегите от сватбената индустрия.

Дискусия с младоженци – 05.10.2012 г. от 18:30 часа в конферентната зала на хотел Акорд.

Дискусия с колегите от сватбената индустрия – 11.10.2012 г. от 18:30 часа в конферентната зала на хотел Акорд.

За да осигурим по-добра организация на дискусията, любезно молим  всички младоженци и колеги, които желаят да участват, да потвърдят своето присъствие на e-mail: office@victorpopov.com или victor@ victorpopov.com или на тел.0898 456 726 – Виктор или 0898 208 305 – Ана или 0899 900 170 – Павлин.*Ще отговорим с удоволствие на всички Ваши въпроси, които бихте могли да зададете по ел.поща victor@ victorpopov.com или на тел. 0898 456 726 – Виктор.

** Ако някои младоженци или колеги не могат да дойдат на обявената за тях дата, те са добре дошли на другата посочена за дискусия дата.

***Всички младоженци и колеги, които не могат да присъстват на двете посочени дати, но темата ги вълнува и имат желание да споделят свои виждания, предложения и идеи, то нека направят това на следния e-mail: office@victorpopov.com или victor@ victorpopov.com

Виктор Попов