Сватба със Сватбата.ИНФО

Новини

NEW WEDDING EXPOSITION 2013 - гр. Плевен

NEW WEDDING EXPOSITION 2013 - гр. Плевен
    Най-новото изложение в сватбеният бранш ще се проведе в град Плевен на...

Избор на сватбена прическа

Избор на сватбена прическа
  Как да изберем сватбена прическа ? Как да изглеждаме добре на най – въ...

Покана за участие в дискусия

Покана за участие в дискусия
УВАЖАЕМИ МЛАДОЖЕНЦИ, УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ОТ СВАТБЕНАТА ИНДУСТРИЯ, През пролетта на 2010 г....

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг се ожени

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг се ожени
Щастливите младоженци - Присила Чан и Марк Зукърбърг.       &nb...

11 двойки отпразнуваха златна сватба

11 двойки отпразнуваха златна сватба
Рецептата за дълъг брачен живот е разбирателството, твърдят възрастните двойки.  ...

Шефът на "Формула 1" в шок от скъпата сватба на щерката си

Шефът на
Снимка:  Ройтерс Лондон. Повече от 19 милиона долара струва сватбата на 22-...

Сватба на 11.11.2011 в 11.11 ч.? Помислете пак!

Сватба на 11.11.2011 в 11.11 ч.? Помислете пак!
Светлана Тилкова - Алена, сп. "Кармичният кръг"   Датата и особено ...

Сватбените тънкости от десет места по света

Сватбените тънкости от десет места по света
Сватбите във всяка страна си приличат по много неща, но традициите в различните култу...

Сватба на 11.11.2011 в 11.11 ч.? Помислете пак!

Светлана Тилкова - Алена, сп. "Кармичният кръг"

 

Датата и особено часът за сключване на брачен съюз отдавна вече са дефицитни. В един и същи миг в 11.11 ч. на 11.11.11 над сто двойки от цялата страна ще направят своя брачен оброк за цял живот. Извън този час още над 2000 влюбени са запазили час за венчавка. Само в София заявките за ритуал на 11 ноември са в пъти повече от обичайното. 

Но дори заветният час да е зает отдавна, датата 11.11.11 си остава сакрална и въпреки прогнозите за студено време, всички ритуали са поръчани като изнесени навън. Младоженците вярват, че датата ще им донесе щастлив семеен живот, а според номеролозите струпването на много единици вещае дългогодишно съжителство.

Истерията за сключване на брак точно на датата 11.11.2011 г. вече е факт

Не знам защо двойките, които я избраха за свой сватбен ден, независимо дали като граждански или църковен обред, решиха, че толкова много единици са нещо късметлийско. Вярването им, че датата ги обрича на щастие и дълъг семеен живот, мога да определя само с една дума - суеверие. Ако добавим и четирите единици в часа 11.11 на ритуала, ирационалното вярване поне на 90% от двойките обещава не късмет и щастие, а неприятности и проблеми в брака, даже развод. 

Държа да припомня за начало, че номерологията не тълкува осакатени дати. Датата 11.11.11 г. е съществувала в началото на новата ера. Понастоящем живеем в третото хилядолетие. През ноември правилното изписване на датата е 11.11.2011 г. и няма нито една причина да се заличават две хиляди години човешка история само за да се докара несъществуващо съвпадение на цифрички. 

От номерологична гледна точка пропускането на цифрите 2 и 0 е недопустимо

Вие може и да не изписвате двете цифри, все едно че не съществуват, но те задължително ще присъстват на официалните документи и ще ви орисват със своите вибрации, независимо дали на вас  ви харесва това или не. Даже се получава още по-лошо. Вие изписвате датата без двойката и нулата, някой многознайко “номеролог” или пък “феномен, получил духовно прозрение” ще ви направи удобното за вас изчисление и ще ви каже на колко много щастие сте обречени, ако сключите брак или пък родите детето си на тази дата. Зарадвани, вие правите нужното и след няколко години, ако не сте между късметлиите, за които цялата дата е с позитивен смисъл, ще си задавате въпроса “Къде сгрешихме?”.

Номерологията, а не “нумерологията” както в България знайни и незнайни уж сведущи по въпроса я наричат, е точна наука, неподвластна на нашите прищевки. Жалко е че у нас, а и по света има твърде много посредствени в знанията си номеролози, които, за да се харесат (и привлекат някой клиент), говорят не според канона на науката, а според очакванията. Лошото в случая е, че когато моите думи, както и думите на сведущите по въпроса мои колеги извън България се потвърдят, потърпевшите няма да могат да върнат времето назад и да коригират грешката си. 

11.11.2011 г. - денят е петък, ден на Венера и любовта и като такъв е подходящ за сключване на брак, но дотук

Общата вибрация на деня е белязана с кармична разплата между партньорите, което може да вещае всичко друго, но не и семейно щастие. Затова е редно, който държи да сключи брак на тази дата, да провери дали някой от двамата партньори не е в период на Съдбовна забрана за брак, дали датите им на раждане и общата вибрация не носят негативи в този ден и не предвещават неприятности и раздяла. Изчисленията не са малко и отново държа да припомня, че са индивидуални за всяка двойка. И да има някъде припокриване, то ще е случайност, а не правило. 

11.11.2011 г., 11.11 ч., София

Малцината щастливци, които ще задоволят каприза си да сключат брак и да изрекат заветното “Да” точно на 11.11.2011 г. в 11.11 ч., трябва да знаят, че този час ги орисва на засилени материални стремежи до степен на груба меркантилност. Вторият бонус е опит за обсебване на партньора и неговото подчиняване. Ако противоборството в брачната двойка е равностойно, тогава партньорите ще започнат да си мъстят всеки ден, във всяка ситуация заради Слънцето в Скорпион и асцедента в Козирог. Тук влиянието на Венера, което ражда хармония и разбирателство, няма да помогне и ще бъде смачкано от силата на Слънцето в Скорпион.

Възможностите за повечето от двойките, които са сключили брак, белязан от десетте единици, са две. Първата е развод, още повече ако не са отпаднали Съдбовните забрани за брак. Втората е поддържане на фиктивно брачно съжителство,  което съществува в полето на омразата, но бракът не завършва с развод заради материален интерес. 

Струва си да се замислим дали коя да е дата, избрана като щастлива, не носи повече неприятности и товар, ако повярваме наивно, че “щастието е закодирано в нея”, а не си направим индивидуалните астро-номерологични изчисления.

Вече няколко пъти прочетох, че датата 11.11.2011 г. била огледална

Твърдението е грешно. Предпоследната огледална дата за настоящото столетие е 20.11.2011 г. Ако някой реши да сключи вечерен брак и в 20 часа и 11 минути в неделя, деня на Слънцето, наистина си гарантира, че ще бъде уникален и неповторим, въпреки че датата носи своите предупреждения. Както винаги, индивидуално астро-номерологично изчисление е верният съветник какво да предприемем. Последната огледална дата за столетието е 20.12.2012 г.

Прочетох още, че според съвет на гинеколозите хората, които искат детето им да се роди на 11.11.2011 г., е трябвало да направят така, че то да бъде заченато на 18 февруари, естествено, без да дават гаранцията, че то няма да си избере друга дата, ако раждането е по естествен път. Моето мнение е, че е

некоректно бъдещите родители да насаждат насила личностни характеристики на бебето,

за което мечтаят само защото датата им изглеждала привлекателна или защото уж на нея щели да се родят велики личности. А дали е така?

Давам ви номерологичната характеристика на децата, които ще се родят на 11.11.2011 г. Това ще бъдат вечно треперещите хора, но не за материални блага, а заради страха да не останат без подслон и храна. Ако заради астрологични аспекти между тях има и мързеливи, тези хора могат да превърнат в трагедия живота на всички около тях, както и да преодоляват тежестта на кармичната си разплата в Съдбовния си път посредством груб материализъм, безскрупулност, твърдоглавие или брак по сметка. 

Разбира се, датата си има и своите положителни номерологични характеристики, които обаче не дават гаранция, че отрицателните ще бъдат омекотени. Струва си да се замислим дали коя да е дата, посочена като щастлива, не носи повече неприятности и товар, ако повярваме наивно, а не си направим индивидуалните астро-номерологични изчисления. 

 

Светлана Тилкова - Алена, сп. "Кармичният кръг"