Сватба със Сватбата.ИНФО

Хотели за Сватба

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

МИНОТЕЛ РАШЕВ - хотел за сватба

МИНОТЕЛ РАШЕВ - хотел за сватба

Какво предлагаме Галерия Рекламно видео

Велико Търново

Адрес: ул.

Тел. 062 62 22 28, 0888 788 432

http://www.hotel-rashev.com

Какво предлагаме

 

Сватба Хотели

 

Уважаеми приятели и гости на Велико Търново, с удоволствие Ви представяме МИНОТЕЛ РАШЕВ***, отворил врати през лятото на 2008 година, а от месец декември 2008 година член на международната хотелска верига МИНОТЕЛ, чието седалище е в Лозана - Швейцария. С помощта на нашите приятели и международни партньори, но не и без участието и на Вас - нашите редовни клиенти, Минотел Рашев*** за кратко време се превърна в любимо място за настаняване на много гости от страната и чужбина.

Разположен в сърцето на стария град, МИНОТЕЛ РАШЕВ*** се намира в непосредствена близост до множеството исторически места - крепостта Царевец, Трапезица, църквите „Свети Димитър Солунски” и „Константин и Елена”, улицата на занаятите - „Самоводската чаршия”, „Къщата с маймунката”, „Сарафкината къща”, Паметникът на Асеневци и др.

На разположение на нашите гости са 10 луксозно обзаведени стаи, 2 модерни панорамни апартамента и панорамен ресторант. Като на длан пред Вас ще разкрият своята прелест Катедралния храм, Царевец, Трапезица, Варуша и Арбанаси!!!

Търговски знак МИНОТЕЛ е гаранция за качество на услугата, ...

Рекламно видео

Изтегли това видео