Сватба със Сватбата.ИНФО

Сватбени агенции

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

Варна

Адрес: .......................

Тел. ..................

....................

Какво предлагаме

 

Сватба Сватбени агенции

 

Здравейте, скъпи младоженци !

     Предстои ви да преживеете най-хубавият ден в живота си! Вашата сватба. Ние от екипа на сватбена къща „Наталина” ще ви помогнем да направите този ден единствен и неповторим за вас, вашите гости, приятели и роднини. Професията на сватбения консултант, като много други, не е добре позната в страната ни. Малко хора знаят, че сватбеният консултант е до младоженците по време на целия подготвителен период и нерядко е единственият човек, който ги съветва, успокоява и напътства.


      В своята работа ние обръщаме огромно внимание на вашите потребности, стил и най-важното – бюджета, с който разполагате. Срещите с трети лица и фирми, осигуряващи отделни детайли от цялата подготовка се осъществяват след предварителна селекция от наша страна, изцяло съобразени с вашите изисквания. Имаме силите и ресурса да превърнем в реалност всички нестандартни решения по отношение на украса, стилистка и място на сватбената церемония.

 Правило в работата на моя екип е : ние предлагаме варианти, а вие избирате. Доверявайки се на нашия професионализъм, доказан в годините,...

Рекламно видео

Изтегли това видео