Сватба със Сватбата.ИНФО

Кетъринг за Сватба

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

LUXE Catering & Event Planning - кетъринг за сватба

LUXE Catering & Event Planning - кетъринг за сватба

Какво предлагаме Галерия Рекламно видео

София

Адрес: София

Тел. 0888750484

www.luxecatering.bg

Какво предлагаме

 

Сватба Кетъринг

 

LUXE catering & event planning очарова своите клиенти и приятели със неповторима и разнообразна кухня, с креативност в организацията на всяко събитие, безупречно обслужване и висок професионализъм. В LUXE вярваме, че всяко събитие е „Голямото събитие” и неговата уникалност, изисканост и атрактивност трябва да бъдат съчетани с уникални, изискани и атрактивни кулинарни изкушения – наслада за всички сетива.

Ние можем да организираме Вашето фирмено парти, тийм билдинг, рожден ден, сватба, абитуриентски бал, детско парти и да изпълним всяко Ваше желание. LUXE Catering & Event Planning ще превърне всеки Ваш празник в незабравимо събитие и ще Ви подари истински лукс за ценители!

Като млада, но доказала се в сферата на кетъринг услугите и събитийния мениджмънт компания, LUXE Catering & Event Planning е отдадена на специалното отношение към всеки клиент, който се превръща в лоялен приятел и дългосрочен партньор. Нашата мисия е да внесем красотата и изискаността на истинския лукс в живота на всеки наш клиент и приятел, правейки го уникален и специален.

Зад успеха на LUXE Catering & Event Planning<...

Рекламно видео

Изтегли това видео