Сватба със Сватбата.ИНФО

Булченски рокли и облекла, сватбени рокли, мода

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

Арт студио Кав - булченски рокли и облекла, сватбена мода

Арт студио Кав - булченски рокли и облекла, сватбена мода

Какво предлагаме Галерия Рекламно видео

.

Адрес: .

Тел. .

.

Какво предлагаме

 

Сватба Булченски рокли и облекла


 

Артстудио КАВ е създадено преди 9 години от сестрите Ани и Красимира Стефанови.

Дизайнерката Красимира Стефанова е завършила културология в СУ "Св. Климент Охридски", с мода се занимава от ранни години.

Художничката Ани Стефанова прави първата си самостоятелна изложба едва на 16 години с графични рисунки с туш. Специализира се в рисуваната коприна, която въплъщава в картини, паравани, аксесоари и бутикови облекла.

Тенденции
Традиционна и специфична за творческия почерк на Артстудио КАВ е ръчно рисуваната естествена коприна, изработена по уникална технология. Предлаганите от тях бутикови облекла са уникати и са нестандартни като модели и изпълнение. Използваните материи са предимно естествени - коприна, памук, лен, велур, кожа, както и трико, шифон и деним.

Артстудио КАВ е в постоянно творческо търсене и нетрадицонно прилагане на специфични техники като рисунки върху деним и коприна, както и апликации върху облеклата, изработени от същите материи. КАВ отправя предизвикателство и към силния пол с ризи от естествен ръчно рисуван копринен шантунг. Задължителните аксесоари към тоалетите - шалове, чанти, колани,...

Рекламно видео

Изтегли това видео