Сватба със Сватбата.ИНФО

Хотели за Сватба

Изберете населено място

Покажи всички Само избрани

Списък фирми

хотел Кабиле - хотел за сватба

хотел Кабиле - хотел за сватба

Какво предлагаме Галерия Рекламно видео

Ямбол

Адрес: .

Тел. .

.

Какво предлагаме

 

Сватба Хотели

 

Хотелски комплекс “Кабиле” е разположен в самия център на град Ямбол и носи името на фригийската богиня Кибела – “Великата майка на боговете”. За комфорт и удобство на своите гости , хотелът разполага с елегантен дневен бар, изискан ресторант, конферентна зала, СПА център, фитнес салон. Местоположението на хотела, съчетано с уютна атмосфера и стил , го правят идеално място за бизнес срещи и почивка през цялата година.

За Вашия отдих хотелът разполага с 8 единични стаи, 41 двойни стаи, 7 апартамента и един ВИП апартамент. Стаите, апартаментите и общите помешения в хотела са климатизирани за прохлада на гостите в горещите летни дни и оборудвани с централно парно за комфорт през зимата.

В изисканата обстановка и уюта на луксозният ресторант "Кабиле" /200 места/ може да се насладите на разнообразни специалитети, интернационална кухня и богат асортимент от напитки. Ресторантът предоставя прекрасни условия за провеждане на Вашите тържества, коктейли и тихи вечери. Комплексът е обогатен и с втори по- малък ресторант "Дионис" /50 места/, пдходящ за организиране на семейни мероприятия и банкети. В лоби бара на ...

Рекламно видео

Изтегли това видео